Zaakvoerder Serge Huybrechts startte in 2001 in de IT Service Management wereld en bouwde sinds ervaring en kennis op in talrijke IT omgevingen.

In 2005 kwam Serge voor het eerst in contact met de principes van voortdurend verbeteren in ITIL. Hierdoor gebeten paste hij deze toe in al zijn nieuwe opdrachten. In 2012 vond hij de weg naar Lean management en Agile. Gewapend met die extra inzichten zette hij zijn missie om organisaties beter te maken verder. 

Al snel kiemde het idee om alle kennis en ervaring samen te brengen in een eigen zaak en zo zijn passie voor voortdurend verbeteren uit te dragen. In het boek Creativity, Inc. van Ed Catmull ontdekte Serge candor /ˈkændə(r)/ bij Pixar. Omdat het boek en deze waarde heel sterk aansluiten bij zijn visie en manier van werken, besloot Serge candor in de naam van zijn vennootschap te verwerken.

De juiste naam vinden bleek echter niet zo makkelijk. Daarom werd op 10 juli 2015 Serge Huybrechts BVBA boven de doopvont gehouden. Na veel nadenken en geïnspireerd door de vrienden van Wegrafics ontstond de naam WeCandor. Sinds januari 2016 worden alle activiteiten uitgevoerd onder deze naam.