Naast onze consultancy-activiteiten biedt WeCandor ook trainingen aan.

Onze competentie-trainingen zijn in house ontwikkeld. De sessies worden georganiseerd bij Officenter te Hasselt of kunnen bij u op locatie gegeven worden.

Vragen of interesse? Contacteer ons op contact@wecandor.be of via onze contact-pagina.

Van doelen naar data

Is binnen mijn werking de juiste informatie beschikbaar voor de juiste personen op het juiste moment? Wordt de informatie omgezet in de juiste actie? Worden de rapporten gelezen?

Klinkt dit bekend?

U bent niet alleen!

Veel KMO’s en bedrijven worstelen met deze vragen over rapporteren. Buiten de standaard financiële rapportering is het dikwijls moeilijk om te bepalen welke rapporten nodig zijn om bij te dragen aan de door u voorop gestelde doelen.

WeCandor biedt u een training/workshop van één dag waar wij u onderdompelen in het opzetten van de juiste rapporten voor uw werking en doelstellingen.

Aan de hand van een case leert u bouwen aan uw rapporten.

Vragen of interesse? Contacteer ons op contact@wecandor.be of via onze contact-pagina.

Voortdurend verbeteren

Door in te zetten op een werking waar voortdurend verbeteren centraal staat, zorgen uw medewerkers mee voor verbetering en kan u zich als zaakvoerder toeleggen op de taken die belangrijk zijn in uw rol.

WeCandor biedt u een training van één dag waar wij u onderdompelen in de basisconcepten van voortdurend verbeteren. De training is gebaseerd op onze driehoek voor voortdurend verbeteren.

Vragen of interesse? Contacteer ons op contact@wecandor.be of via onze contact-pagina.

WeCandor biedt in samenwerking met SMME een aantal certificatietrainingen aan. De trainingen gaan door bij SMME in Leuven of kunnen bij u op locatie gegeven worden.

Meer informatie vindt u via onderstaande links.

LITA Lean IT

ITIL

COBIT