Zaakvoerder Serge Huybrechts startte in 2001 in de IT Service Management wereld en bouwde tussen dan en 2015 ervaring en kennis op in talrijke IT omgevingen.

Sinds zijn eerste leidinggevende functie in 2005 werd elke opdracht gekenmerkt door het brengen van verbetering. Zo vond hij in 2012 de weg naar Lean management en opende zich de boeiende proceswereld.

Tijdens zijn eerste consultancy opdrachten leerde Serge dat het juiste antwoord alleen niet genoeg is. Op zoek naar een oplossing voor deze stelling vond hij change management.

Al snel kiemde het idee dit allemaal samen te brengen in een eigen zaak en zo het idee van voortdurend verbeteren uit te dragen.

In het boek Creativity Inc. ontdekte Serge het candor /ˈkændə(r)/ principe van Ed Catmull bij Pixar. Omdat het boek en vooral dit principe heel sterk aansluit bij zijn visie en manier van werken, besloot Serge candor in de naam van zijn vennootschap te verwerken. De juiste naam vinden bleek echter niet zo makkelijk.

Daarom werd op 10 juli 2015 Serge Huybrechts BVBA boven de doopvont gehouden. Na veel nadenken en geïnspireerd door de vrienden van Wegrafics ontstond de naam WeCandor. Sinds januari 2016 worden onze activiteiten dan ook uitgevoerd onder deze naam.

Als onderneming vinden wij het onze verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een betere wereld. Daarom kiezen wij jaarlijks een initiatief waar wij onze steun aan verlenen.

2016

Omdat wij heel sterk geloven in het verhaal van Gemma Demandt en Homstars vzw ontvingen zij in 2016 onze steun. Wij sponsorden de opleiding van twee daklozen om hen aan een betere toekomst te helpen.

 

Met de hulp van schenkers, vrijwilligers,

partners en cocreators creëert Homestars nieuwe kansen en een betere toekomst voor daklozen en andere kansarmen in Zuid-Afrika.

Wil je hier meer over weten?

www.homestarsvzw.org

Door het fijne contact met Gemma en het fantastische werk dat zij doet hebben wij beslist om Homestars vzw elk jaar te steunen. Vanaf 2017 steunen wij dus jaarlijks twee goede doelen. Homestars en een ander initiatief waarin wij geloven.

Ondernemen is makkelijker als je je kan omringen met de juiste mensen en partners. Daarom zetten wij sterk in op partnerschappen met andere bedrijven.

WeCandor is blij en trots om met deze partners samen te werken!

smme
IKM_PMS
logo-sitelco-png-groot
wegrafics-logo-2016